EVELYNE DU MOULIN

Advocaat, bemiddelaar en collaboratief onderhandelaar in familiezaken en zaakvoerder

e-mail: dumoulin@advocaat-dumoulin.be

Profiel

Evelyne du Moulin - Advocaat du Moulin & PartnersEvelyne du Moulin heeft haar diploma behaald aan de KU Leuven in 1994.

Sindsdien is zij actief als advocaat, eerst aan de balie te Kortrijk in 1994 en 1995, vervolgens sinds 1996 aan de Balie te Antwerpen.

Sinds 1999 heeft zij haar eigen kantoor opgebouwd en na eerst enkele jaren een éénmanskantoor te hebben geleid, heeft zij van 2001 tot 2006 een associatie vervoegd.

Midden 2006 besloot Evelyne du Moulin, die aan het hoofd staat van het kantoor Advocaat du Moulin & Partners, om zich te vestigen te Antwerpen aan de Korte Lozanastraat 9 in een herenhuis met een geschiedenis. Aldaar zal zij haar kantoor leiden en staat zij ook aan het hoofd van dit kantoor.

Evelyne du Moulin heeft een bijzondere interesse in het familiaal vermogensrecht, het personen- en familierecht en het strafrecht. Zowel haar keuzevakken tijdens haar opleiding als later gedane bijzondere opleidingen, richten zich allen tot deze takken van het recht.

Ook op het gebied van strafrecht heeft zij zich in de diverse materies, zowel op nationaal als internationaal gebied, bijzonder verdiept. Zij heeft tevens een bijzondere kennis van de materie mensenhandel en mensensmokkel en was dan ook in deze materies gastspreker op talrijke seminaries.

Midden 2006 besloot Evelyne du Moulin om zich te vestigen te Antwerpen aan de Korte Lozanastraat 9 in een herenhuis met een geschiedenis. Aldaar zal zij haar kantoor leiden en staat zij ook aan het hoofd van dit kantoor.