advocaat bij echtscheiding

Advocaat bij Echtscheiding

Een echtscheiding is een zeer stressvolle periode in uw leven. Er komt veel papierwerk bij kijken en er moet nog meer geregeld worden.

U hebt met twee een leven opgebouwd en dat moet verdeeld worden wanneer de scheiding wordt ingezet. Als u samen kinderen hebt worden deze gesprekken nog moeilijker. Een advocaat helpt u om alles in goede banen te leiden.

U kan samen een advocaat inschakelen of kiezen om elk een aparte advocaat te nemen die uw persoonlijke belangen verdedigt. In het eerste geval kan u ook opteren om een advocaat als bemiddelaar aan te stellen.

Expertise en een doorgedreven aanpak

Ons kantoor is gespecialiseerd in familierecht en vereffening/verdeling bij scheiding in het bijzonder. Onze advocaten hebben veel ervaring in het regelen van alimentatie en co-ouderschap die voor de beide partijen een goede oplossing zijn.

Elke scheidingsaanvraag wordt gedetailleerd opgevolgd. Door deze grondige aanpak moet u zich minder zorgen maken over uw echtscheiding en kan u zich meer focussen op het uitbouwen van het volgende deel van uw leven.

Onze tarieven kan u hier raadplegen.

Neem contact op om een afspraak vast te leggen, zo kunnen we samen uw situatie bespreken en u helpen om deze periode met minder stress door te komen.