Advocaat familierecht in Antwerpen

Expertise in Familierecht

Het familierecht kent vele aspecten die steeds een bijzondere vakkennis vereisen. Meester Evelyne du Moulin heeft een bijzondere expertise in de rechtstak van het personen- en familierecht. Daarnaast is zij ook bemiddelaar in familiezaken.

Onze advocaten volgen alle nieuwigheden inzake personenrecht en familierecht op de voet. U kan dan ook steeds rekenen op onze deskundige en grondig juridisch onderbouwde bijstand.

Persoonlijk aanpak voor de beste oplossing

Als familierechtadvocaat en bemiddelaar zoeken we samen met u de beste en meest efficiënte oplossing. We hebben daarbij bijzondere aandacht voor uw persoonlijk verhaal.

We hechten veel belang aan een oplossing op maat van uw specifieke situatie. U bent bij Advocaat du Moulin & partners steeds zeker van een grondige, doch persoonlijke aanpak.

Familiale bemiddeling is op lange termijn vaak de beste oplossing. We trachten steeds om in eerste instantie een regeling in der minne te voorzien. Indien het niet mogelijk is via bemiddeling tot een oplossing te komen, overlopen we met u de mogelijke juridische stappen.

Onderdelen van het familiaal recht

U kan bij Advocaat du Moulin en partners terecht voor familierechtzaken die verband houden met o.a.:

Huwelijk en echtscheiding
Bemiddeling bij echtscheiding
Familiaal Vermogensrecht
Vereffening-verdeling bij echtscheiding

Samenwonen en samenlevingscontracten
Vereffening-verdeling van samenwonenden
Erfrecht
Co-ouderschap en omgangsregeling voor de kinderen
Alimentatie en onderhoudsgeld

Adoptie en lesbisch meeouderschap
Afstamming
Nationaliteit
Bemiddeling bij relationele problemen

Contacteer ons om uw afspraak vast te leggen, zodat we samen uw situatie kunnen schetsen en de nodige actie kunnen ondernemen.
Onze tarieven kan u hier raadplegen.