Conflictbemiddeling

Een conflict oplossen is niet vanzelfsprekend. Vaak is er een derde persoon nodig die onpartijdig kan optreden. Bemiddeling is een waardevol alternatief om tot een geschikte oplossing te komen. Op die manier komen alle partijen op een evenwaardige manier aan bod. Alleen zo kan er een gepaste oplossing worden gezocht die voor iedereen aanvaardbaar is.

In het kader van familiezaken

Alle mogelijke familiale geschillen komen in aanmerking voor bemiddeling. De meest voorkomende zijn conflicten die op het voorplan treden tijdens een scheiding. Daarnaast zijn ook discussies rond nalatenschap vaak een reden om een bemiddelaar in te schakelen.

Dit soort familiale conflicten monden vaak uit in familieruzies wanneer ze voor de rechtbank komen. Een constructieve oplossing is op dat moment ver zoek. De kans dat alles volgens afspraak verloopt is ook kleiner dan wanneer alle partijen mee hebben gezocht naar een oplossing.

Professionele bemiddeling door een neutrale bemiddelaar

Meester du Moulin is naast deskundig advocaat ook bemiddelaar. Wij verzekeren u een deskundige en uiterst persoonlijke aanpak. We maken tijd voor het verhaal van alle partijen en ruimte voor de emoties die gepaard gaan met deze omstandigheden.

Contacteer ons om een afspraak vast te leggen, zodat we samen uw situatie kunnen bespreken.

Onze tarieven kan u hier raadplegen.