Advocaat echtscheiding in Antwerpen

Gespecialiseerde echtscheidingsadvocaten in Antwerpen

De echtscheidingsprocedure is een complex gegeven. Onze advocaten kennen een bijzondere expertise in deze materie en zijn bovendien gespecialiseerd in de vereffening-verdeling bij scheiding. Elke scheidingsaanvraag wordt door onze advocaten dan ook tot in de kleinste details opgevolgd.

Bemiddeling bij echtscheiding

U kan ons advocatenkantoor ook steeds inzetten voor scheidingsbemiddeling. Meester Evelyne du Moulin is neutraal bemiddelaar en kan u bijgevolg bijstaan bij minnelijke regeling van uw scheiding.

Een regeling in der minne is op lange termijn vaak de beste oplossing. Bovendien bespaart u vanzelfsprekend ook op gerechtskosten.

Onze persoonlijke aanpak

Het inzetten van een echtscheiding staat garant voor een emotioneel zware periode. Wij vinden het dan ook uitzonderlijk belangrijk dat we tijd maken voor uw verhaal.

Uiteraard doen we dit steeds zonder op enig moment de juridische kant van de zaak uit het oog te verliezen. U bent bij Advocaat du Moulin & partners steeds zeker van een grondige, doch persoonlijke aanpak. Onze tarieven kan u hier raadplegen.

Contacteer ons om een afspraak vast te leggen, zodat we samen uw situatie kunnen schetsen.