Advocaat in Antwerpen

Onze gedreven en persoonlijke aanpak

Onze advocaten bezitten de nodige expertise om u bij de meest uiteenlopende juridische problemen bij te staan. Elk dossier wordt tot in de puntjes voorbereid en uitgewerkt.

U bent zeker van een grondige, doch uiterst persoonlijke aanpak. Elke situatie is anders, daarom maken we steeds tijd voor uw verhaal.

Rechtsdomeinen Advocaat du Moulin & Partners

Onze advocaten hebben een doorgedreven interesse in verschillende rechtsgebieden. Ons kantoor kent echter een bijzondere specialisatie wat betreft volgende onderwerpen:

Familierecht en personenrecht
Familiaal Vermogensrecht
Advocaat bij echtscheiding
Bemiddeling bij echtscheiding

U kan ook steeds bij ons terecht voor bijstand in uw Strafzaak. Meester du Moulin behaalde het getuigschrift bijzondere opleiding cassatieprocedure in strafzaken dat haar in staat stelt een cassatieberoep in strafzaken aan te tekenen.

Wie kan bij ons terecht?

Het kantoor in Antwerpen verleent haar diensten aan particulieren én ondernemingen. Wij hechten er aan om een duurzame relatie op te bouwen met onze cliënten. Zo kan u steeds een beroep doen op uw vaste advocaat voor uw juridische problemen.

Contacteer ons om een afspraak vast te leggen, zodat we samen uw situatie kunnen schetsen. Onze tarieven kan u hier raadplegen.